5 מתכונים טעימים ומפנקים עם ספירולינה

האצה הכחולה-ירוקה ספירולינה היא כנראה מבין האצות הכי מדוברות שממש שווה להכניס אליכם למטבח והדרך הכי קלה וטעימה לצרוך אותה היא דרך שייקים מרעננים ומשביעים שמתאימים בכל עונה. הנה לכם 5 מתכונים קלילים וטעימים בתוספת אבקת ספירולינה.

צילום: מאגר תמונות Depositphotos

שייק בננה וקקאו חורפי ומפנק

  • בננה
  • כפית פולי קקאו או אבקת קקאו איכותית לא תוספת סוכר
  • 5-6 אגוזי מלך או פקאן, לבחירתכם
  • מקל סלרי או עליי סלרי
  • 1-2 תמרים
  • כף של אבקת ספירולינה
  • על בסיס חלב צמחי שקדים/שיבולת שועל, חלב רגיל, יוגורט או מים, לבחירתכם

צילום: מאגר תמונות Depositphotos


שייק ירוק וטעים

  • אגס
  • תפוח
  • חופן תרד
  • מקל סלרי או עלים
  • 2-3 עליי בזיליקום
  • ממרח שקדים או קשיו, אפשר גם פשוט חופן של אגוזי קשיו או שקדים קלופים
  • 2-3 תמרים או שזיפים מיובשים
  • כף של אבקת ספירולינה
  • על בסיס מים, חלב צמחי או חלב רגיל

צילום: מאגר תמונות 123RF


שייק פירות יער חמצמץ וקרמי

  • אוכמניות
  • פטל
  • תותים
  • דומדמניות
  • חצי אבוקדו בשל ורך
  • זרעי צ'יה
  • כף ספירולינה
  • סירופ אגבה לשם המתיקות העדינה
  • הכי מומלץ על בסיס חלב צמחי או מים בתוספת של כף או שניים של יוגורט

צילום: מאגר תמונות Depositphotos


שייק פירותי מתוק וקייצי

  • בננה
  • מנגו
  • אסאי קפוא
  • 2-3 עליי בזיליקום
  • מקל סלרי או עלים
  • קרם קוקוס ותוספת של מים במידת הצורך אם תרצו לדלל
  • כף ספירולינה

השייק הפשוט והמנצח

  • בננה
  • 2-3 תמרים
  • אגוזים לבחירתכם- קשיו, פקאן, שקדים קלופים, אגוזי מלך, לוז..
  • על בסיס מים/חלב/חלב צמחי
  • כף ספירולינה

מגוון רחב של פירות, ירקות, עלים שמשתנה מעונה לעונה מאפשר לשחק עם שילובים חדשים לאורך כל השנה, מוזמנים לשחק ולנסות בעצמכם שילובים שונים ולהוסיף את הספירולינה ולמצוא מה הכי טעים לכם.

הקפידו להוסיף אגוזים ולבחור במוצרים איכותיים ללא ממתיקים מלאכותיים, להבטיח שאת הסוכרים שתקבלו מהשייק שלכם יהיו סוכרים טבעיים.

צילום: מאגר תמונות Depositphotos