האצה הכחולה-ירוקה ספירולינה היא כנראה מבין האצות הכי מדוברות שממש שווה להכניס אליכם למטבח והדרך הכי קלה וטעימה לצרוך אותה היא דרך שייקים מרעננים ומשביעים שמתאימים בכל עונה. הנה לכם 5 מתכונים קלילים וטעימים בתוספת אבקת ספירולינה.
מגוון רחב של פירות, ירקות, עלים שמשתנה מעונה לעונה מאפשר לשחק עם שילובים חדשים לאורך כל השנה, מוזמנים לשחק ולנסות בעצמכם שילובים שונים ולהוסיף את הספירולינה ולמצוא מה הכי טעים לכם.
הקפידו להוסיף אגוזים ולבחור במוצרים איכותיים ללא ממתיקים מלאכותיים, להבטיח שאת הסוכרים שתקבלו מהשייק שלכם יהיו סוכרים טבעיים.